Säljstart den 8 september för lägenheter i etapp 1!

Den 8 september 2019 är det säljstart för bostäder i Brf Stadsporten i Nacka

De lägenheter som kommer ut till försäljning ligger i etapp 1, vilket motsvarar trapphus 1 och 2. Priser och planlösningar på de lägenheter som säljstartas den 8 september hittar man i lägenhetsväljaren på stadsportennacka.se. Alla lägenheter med status "ledig" i lägenhetsväljaren kommer gå att boka vid säljstarten.

Alla intressenter som gjort en intresseanmälan får möjlighet att delta i säljstarten. En intresseanmälan görs enkelt här på hemsidan eller via den här länken. När du gjort en intresseanmälan för projektet kan du vara säker på att du får all viktig information inför säljstarten den 8 september via e-post. Mer information om hur säljstarten kommer gå till kommuniceras i mitten av augusti.