Säljstart den 13 oktober för lägenheter i etapp 2

Säljstart den 13 oktober för lägenheter i etapp 2

Säljstarten för etapp 1 blev en succé och därför väljer vi nu att säljstarta lägenheterna i etapp 2 omgående. Den 13 oktober släpps lägenheterna i etapp 2 till försäljning. Priser och planlösningar på de lägenheter som säljstartas i etapp 2 hittar du i lägenhetsväljaren på stadsportennacka.se. Alla lägenheter med status "ledig" i lägenhetsväljaren kommer gå att boka vid säljstarten.

Alla intressenter som gjort en intresseanmälan för projektet kommer att få information inför säljstarten och därmed möjligheten att delta. En intresseanmälan görs enkelt här på hemsidan eller via den här länken.

Den digitala köpanmälan öppnar kl 10.00 den 13 oktober och det är först till kvarn som gäller. Länken till köpanmälan skickas ut till alla intresseanmälda v.41.

Har du frågor, vänligen kontakta ansvarig mäklare, Helena Blomqvist. Kontaktuppgifter hittar du på projekthemsidan.